Сърфирай в мрежата с увлечение и любов
Уеб разбработване и уеб дизайн

Портфолио


За мен


Здравейте, казвам се Ангелина Иванова. Създавайки уебсайтове обикновено използвам HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Wordpress, Drupal (скоро), Photoshop и др. Говоря следните чужди езици: английски, немски и базово руски.

Интересувам се от пътувания, фотография, театър, културни изяви от всякакъв тип, народни танци, шофиране, себепознание и личностно развитие. Повече за мен (трудов стаж, образование, сертификати и др.) може да откриете в моя LinkedIn профил.

Другите за мен


Отзивчива, креативна, лоялна и старателна. Получих не просто сайт, а възможност да изразя най-доброто от себе си. Благодаря!

Ирина Кирякова irinakiriakova.com

Ангелина беше един от най-добрите ми курсисти по време на Front-end development курса, който водих. Още от самото начало тя подходи с голям интерес и внимание към детайлите и много бързо навлезна във web development средата. Задачите й по време на курса бяха изпълнявани безупречно и на много добро ниво. С удоволствие следя работата й след края на курса и с всеки следващ проект оставам все по-приятно изненадан от постигнатите от нея резултати.

Свържете се с мен